Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

HPC - Hellenic PSK Club και η Πορεία μας


ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ - HPC - Hellenic PSK Club και η πορεία μας
http://sv1cdy.blogspot.gr/
Amateur Radio interest of SV1CDYsv1cdy.blogspot.com
Ενδιαφέροντα με αφορμή την ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα ... μόνο!

Αγαπητοί φίλοι ραδιοερασιτέχνες και αγαπητά μέλη της Ελληνικής Λέσχης PSK – Hellenic PSK Club ή HPC εν συντομία, με αυτή την ανάρτηση θα σας ενημερώσω για την πορεία μας, αφού πρώτα σας ευχηθώ καλό μήνα.
Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, η δημιουργία σε οτιδήποτε καινούργιο, είναι κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Το να δημιουργήσει κάποιος κάτι και αυτό να τύχει της αποδοχής των άλλων μελών μιας κοινότητας, ακόμα πιο δύσκολο! Ο άνθρωπος όμως από τη φύση του, ό,τι έφτιαξε το έφτιαξε με την συνεργασία κι άλλων μελών της κοινωνίας μέσα στην οποία ζει και υπάρχει και όχι μόνος του. Αυτό το έχουμε διδαχτεί πολλάκις και ισχύει και στη δικιά μας περίπτωση. Και γιατί όχι άλλωστε!
Αγαπητοί μου φίλοι, για να μην μακρηγορώ περεταίρω, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω ότι η Ελληνικής Λέσχης PSK ξεπέρασε πλέον τα 400 μέλη!!! Πιο συγκεκριμένα, σε διάστημα μόλις 10 μηνών από την ημέρα της δημιουργίας μας, ούτε καν χρόνο δεν έχουμε κλείσει ακόμα, καταφέραμε να εντάξουμε στην παρέα μας τον καθόλου ευκαταφρόνητο αριθμό που διαβάσατε πιο πάνω.
Όπως είναι φυσικό, αυτό μας δημιουργεί αίσθημα ικανοποίησης από τη μια, αλλά και μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης.
Η ικανοποίησης που νοιώθουμε είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο επειδή η πορεία της Λέσχης ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στόχο που είχαμε θέσει, αλλά και επειδή βρήκαμε θετική ανταπόκριση από πολλούς Έλληνες ραδιοερασιτέχνες και όχι μόνο! Τολμώ να πω για ακόμα μια φορά πως, η αποδοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι περιμέναμε!!!
Η κοινότητα των ραδιοερασιτεχνών, όχι μόνο των Ελλήνων, αγκάλιασε με το καλύτερο τρόπο μπορώ να πω αυτή τη νέα προσπάθεια, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ και ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα τις διάφορες "Κασσάνδρες" που έγραφαν σε συγκεκριμένο πατσαβούρι για Λέσχη με τους "τρεις και ο κούκος" ή το άλλο "σιγά τώρα, μαζευτήκανε εκεί οχτώ και κάτι έγινε" και κάτι τέτοια γλαφυρά, τα οποία όμως όπως αποδείχτηκε, τους χαρακτηρίζουν απόλυτα!!!
Η Ελληνική Λέσχη PSK είναι πλέον μια μεγάλη αλλά πάνω απ’ όλα μια ζεστή παρέα και θα παραμείνει έτσι, διότι τέτοια θεμέλια έχουμε βάλει, τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι που πλαισιώνουν την ομάδα και που εργάζονται οργανωμένα και αθόρυβα, χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες και λοιπές φανφάρες!!!
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους συναδέλφους που μου στέλνουν συγχαρητήρια μηνύματα και που δείχνουν προθυμία να συνεισφέρουν στη Λέσχη υπηρεσίες, με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί. Αυτό κι αν είναι πολύ ενθαρρυντικό!!! Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχει δουλειά για όλους! Γι’ αυτό μείνετε "συντονισμένοι".
Θα ήθελα να ξέρετε ότι τα καλύτερα έπονται!
Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Λέσχης PSK είναι: http://pskclub.gr
Πολλά 73, SV1CDY
Γιώργος Ορφανός
Manager of Hellenic PSK Club
HPC #001