Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση του Μαραθωνίου για την 50ή Επέτειο της ΙΟΤΑ



Announcing the IOTA 50th Anniversary Marathon
Wednesday, 20 April 2011 07:22 Written by Xavier
ANNOUNCING THE IOTA 50TH ANNIVERSARY MARATHON, 1 JANUARY 2012 - 31 DECEMBER 2013
Το έτος 2014 σηματοδοτεί την 50η επέτειο της ίδρυσης του Προγράμματος IOTA (Islands On The Air) από τον Βρετανό SWL Geoff Watts, BRS-3129. Στα πλαίσια των εορτασμών, ο Διευθυντής και η Επιτροπή της RSGB IOTA ανακοινώνουν μια ενεργή περίοδο όπου όλοι οι ραδιοερασιτέχνες απ' όλον τον κόσμο είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.
Για δύο χρόνια, το 2012 και το 2013, οι κυνηγοί των IOTA ενθαρρύνονται να κάνουν επαφές με όσες περισσότερες διαφορετικές ομάδες ΙΟΤΑ είναι δυνατό, με ιδιαίτερη έμφαση σ' αυτές που είναι λιγότερο ενεργές. Θα είναι διαθέσιμα Διπλώματα (Certificates) και Έπαινοι (Awards) και στους κυνηγούς ('Chasers') και στους 'Activators' μαζί με βραβεία για τους πρώτους scorers.
Οι κανονισμοί του Μαραθωνίου για την 50η επέτειο της IOTA υπάρχουν στην ιστοσελίδα του G3KMA http://www.g3kma.dsl.pipex.com. Θα αναρτηθούν και στο Website της RSGB IOTA http://www.rsgbiota.org.
Καθώς όλα τα νησιά που ανήκουν στο IOTA μετράνει και για το DXCC, αυτό το συμβάν θα αποτελέσει ένα σημαντικό κίνητρο για DXCC activity αυτά τα δύο χρόνια. Κατά καιρούς θα υπάρχουν δελτία ενημέρωσης.

Best regards
Roger
Joint Marathon Managers
- Roger Balister, G3KMA, RSGB IOTA Manager
- Steve Telenius-Lowe, 9M6DXX
Πηγή : http://dxinfo.ea3bhk.com/IOTA-News/Announcing-the-IOTA-50th-Anniversary-Marathon.html