Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΤΕΥΧΟΣ 96 - ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί με πολλά “δροσερά” νέα που θα κρατήσουν συντροφιά στον αναγνώστη τις ζεστές ημέρες του φετινού καλοκαιριού ενώ με τις ενδιαφέρουσες, αναλυτικές παρουσιάσεις της νέας ψηφιακής τεχνολογίας και των νέων φορητών πομποδεκτών, θα τον κάνουν να ξεχαστεί έστω και λίγο, από μια κουραστική και αβέβαιη πλέον καθημερινότητα, που συνθέτει το σκηνικό “ελληνική κρίση”.
Ραδιοερασιτεχνικά νέα που ξεχωρίζουν αλλά και προϊόντα που εκφράζουν την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας, έρχονται αυτό το καλοκαίρι να σας δελεάσουν και να “κεντρίσουν” την αγάπη σας προς το χόμπι του ραδιοερασιτεχνισμού, παρά τα “κακώς κείμενα” της εποχής που διανύουμε.
ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ DUAL BANDER... ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ QRP (Gnat)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Μέρος Β')
RADIO ACTIVE
ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
Και όσο η Ελλάδα προσπαθεί να ανακάμψει και να βγει από το σκοτάδι και την αβεβαιότητα...
Ας ευχηθούμε σε όλους τους αναγνώστες καλές διακοπές με πολλές ραδιοερασιτεχνικές επαφές και ενημέρωση μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αλλά και μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Και όσοι επιθυμείτε περισσότερο καλοκαιρινό διάβασμα.... μην παραλείπετε την επίσκεψή σας στο http://www.bookreaders.gr !
Καλό Καλοκαίρι !!!
Νικόλαος Κασίμης (SV0CY - KD2IR)