Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

AEGEAN VHF CONTEST 2012

AEGEAN VHF CONTEST 2012 - Θα είμαστε όλοι εκεί!!!
Μερικές χρήσιμες οδηγίες εκ του contest manager!
1) Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό από οποιοδήποτε σημείο.
2) Πρώτα από όλα διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του διαγωνισμού.
3) Στην περίπτωση που μία ομάδα θα κάνει εκπομπή σε πολλές μπάντες τότε χρειαζόμαστε ξεχωριστό logbook για κάθε μπάντα με ξεχωριστή αρίθμηση.
4) Το μόνο που χρειάζεται σε κάθε επαφή σας είναι να δίνετε RST (report) + SN (αύξοντα αριθμό επαφής ξεκινώντας από το 001) + QTH LOCATOR.
5) Στο ημερολόγιο σας θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αναγράφετε την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ UTC, και το MODE κάθε επαφής. Επίσης θα πρέπει να αναγράφετε σε ποια κατηγορία έχετε λάβει μέρος.
6) Τo ημερολόγιό σας μπορεί να είναι σε ηλεκτρονική ή σε χειρόγραφη μορφή.
7) Σε ηλεκτρονική μορφή το αρχείο μπορεί να είναι ADIF, CABRILLO, EXCEL, WORD, DIX.
8) Μετά το τέλος του διαγωνισμού όσοι σταθμοί επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κατάταξη θα πρέπει να στείλουν αντίγραφο του ημερολογίου τους στον contest manager είτε μέσω email στο sv2dcd@yahoo.com είτε ταχυδρομικώς εάν πρόκειται για χειρόγραφο με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση :
ΦΙΣΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΓΚΟΥΖΓΚΟΥ 1, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΤΚ 522 00, το αργότερο έως την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012.
9) Όταν θα στείλετε το αντίγραφο μέσω e-mail θα παραλάβετε άμεσα αυτοματοποιημένη απάντηση ότι το αντίγραφο σας έχει ληφθεί κανονικά. ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
10) Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τον contest manager είναι :
ΣΤΑΘΕΡΟ : 2467042226
KΙΝΗΤΟ : 6972858742
FAX : 2467044152
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ LOGBOOK ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ CONTEST MANAGER.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ CONTEST ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 5-9 report ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ CALLS TΩN ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ LOGBOOK ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ CALL ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.