Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

SV1CDY - Τα Contests του Σ/Κ 20 & 21 Απριλίου 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο.
Το επερχόμενο διήμερο οι διαγωνισμοί που θα ακολουθήσουν δεν είναι και λίγοι. Ωστόσο όμως αυτοί που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι ελάχιστοι.Έντεκα διαγωνισμοί και να σκεφτείτε ότι αφαίρεσα τέσσερα ή πέντε QSO PARTY από βόρεια Αμερική!Χαμός!!!
Οι φίλοι των ψηφιακών θα περάσουν μια χαρά αφού θα τρέξει το γνωστό Skirmish Digital Prefix Contest που υποστηρίζετε από το TARA (Troy Amateur Radio Association), για τα mode: PSK, RTTY, Hell, MFSK, MT63, Throb, ASCII, SSTV, Domino EX, ALE400, Packet. Η χαρά των ψηφιακών hi-hi!
Το YU DX CONTESTαπευθύνεται στους ένθερμους φίλους του «χειριστηρίου» ενώ το EU Spring Sprint, SSB για τους φίλους της «φωνής». Όσο για το HOLYLAND DX CONTEST, τρέχει για όλα τα γούστα (σσ. mode). Για το τέλος αυτής της μικρής παρουσίασης,άφησα το Worked All Provinces of China DX Contest. Θα σας πω μόνο πως κάποτε τους Κινέζικους σταθμούς τους κυνηγούσαμε στην κυριολεξία με το ντουφέκι! Να που τώρα έχετε την ευκαιρία να τους κάνετε σε μία μέρα και μάλιστα σε όλες τις μπάντες.
Καλά να περάσετε και καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.