Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ραδιολέσχη Φλώρινας - Προκήρυξη Εκλογών - Τακτική ΓΣ και Κοπή Βασιλόπιτας - Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020


Από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι κατά την τελευταία Συνάντηση των μελών του Συλλόγου, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, αποφασίστηκε, ότι μετά την παρέλευση διετίας, η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε. όπως λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 8-10 μμ, στο Café-Pizzaria Fiore (πρώην River Side), στο ποτάμι, στη Φλώρινα.
Μαζί με τις Εκλογές θα διεξαχθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για το 2020 και η Κοπή Βασιλόπιτας.
Παρακαλούνται όσα μέλη του Συλλόγου ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) ή Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) ή να συμμετάσχουν στην Εφορευτική Επιτροπή, όπως συμπληρώσουν μία από τις αντίστοιχες συνημμένες αιτήσεις και να την αποστείλουν είτε από το προσωπικό τους e-mail στο styliadis@sch.gr ή να την εκτυπώσουν, να την συμπληρώσουν, να την υπογράψουν και να την προσκομίσουν στη διεύθυνση Παπ. Νερέτης 11 στη Φλώρινα, υπόψη κ. Βοζινίδη Κων/νου. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να πρωτοκολληθούν οι αιτήσεις και να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια.
Σας ενημερώνουμε ότι για τη διενέργεια των εκλογών θα πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 7 αιτήσεις υποψηφιότητας για το Δ.Σ., τουλάχιστον 4 αιτήσεις υποψηφιότητας για την Ε.Ε. και τουλάχιστον 3 αιτήσεις υποψηφιότητας για την Εφορευτική Επιτροπή. Σύνολο τουλάχιστον 14 αιτήσεις.
Συνημμένα σάς αποστέλλεται και μια αίτηση διαγραφής για όσα μέλη επιθυμούν τη διαγραφή τους από τις δράσεις της Ραδιολέσχης Φλώρινας, προκειμένου να γίνει η εκκαθάριση του Μητρώου Μελών.
Από το Δ.Σ.
Αίτηση Υποψηφιότητας για Δ.Σ. - Αρχείο doc - 172 KB
Αίτηση Υποψηφιότητας για Ε.Ε. - Αρχείο doc - 172 KB
Αίτηση Υποψηφιότητας για Εφορ. Επιτρ. - Αρχείο doc - 172 KB
Αίτηση Διαγραφής - Αρχείο doc -  168 KB