Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

54ο Jamboree on the Air – JOTA - 15 και 16 Οκτωβρίου 2011

54ο Jamboree on the Air – JOTA
15ο Jamboree on the Internet - JOTI
15 και 16 Οκτωβρίου 2011
Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί φέτος η παγκόσμια προσκοπική συνάντηση μέσω των ραδιοερασιτεχνικών σταθμών JOTA και μέσω του Internet JOTI. Το φετινό θέμα του είναι Ειρήνη, Περιβάλλον και Φυσικές Καταστροφές και κατά τη διάρκειά του προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μια μικρού επιπέδου άσκηση ετοιμότητας για κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σεισμού. Οι σταθμοί JOTA σε τρεις χώρες, την Πορτογαλία, τη Μαλαισία και την Τουρκία, θα λάβουν ειδικές οδηγίες καθώς και το σενάριο της καταστροφής. Σταθμοί σε άλλες χώρες καλούνται να συμμετέχουν.
Το φετινό JOTA έχει την υποστήριξη των ειδικών της Διεθνούς Ενώσεως Ραδιοερασιτεχνών (International Amateur Radio Union – IARU), υλικό που διέθεσε η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (International Telecommunications Union – ITU) και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UN Refugee Agency – UNHCR), καθώς και από διάφορες άλλες ραδιοερασιτεχνικές ομάδες έκτακτης ανάγκης. Εκπρόσωποι των Οργανισμών αυτών μπορούν να συμμετάσχουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν το συντομότερο, για να τους φέρουμε σ’ επαφή με Προσκοπικά Συστήματα.
Περισσότερες πληροφορίες στο :
http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=405&LANG=GR
Πολλά 73!
RAAG WEB TEAM
DX Packet Cluster: