Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΣΕΡ - Σεμινάριο Ψηφιακών Μαγνησίας


Σεμινάριο ψηφιακών Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της Ραδιοερασιτεχνικής ψηφιακής τεχνολογίας D-Star. Το παρόν έδωσε και ο έφορος του ψηφιακού δικτύου επαναληπτών του Σ.Ε.Ρ. (SV1EDZ) Βελισσάρης Δημήτρης, καθώς ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.
Η ιδιαιτερότητα της νέας τεχνολογίας και οι αμέτρητες ερωτήσεις τον παρευρισκομένων συναδέλφων, δημιούργησε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που κράτησε το ενδιαφέρον, καθ' όλη την διάρκεια του σεμιναρίου (4 ώρες περίπου).
Η ζεστή υποδοχή, ο άψογος χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου, η θετική ενέργεια που μας μετέδωσαν όλοι οι συνάδελφοι του ΣΥ.Ρ.ΜΑ., η φιλοξενία σε ξενοδοχείο της πόλης και η μεταμεσονύχτια παρέα σε μεζεδοπωλείο, μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και μας έπεισαν πως ο Ραδιοερασιτεχνισμός μπορεί να γίνει ο συνδετικός κρίκος για να χαράξουμε κοινές γραμμές και να αισθανθούμε την πραγματική Ραδιοερασιτεχνική ‘’οικογένεια’’.
Τέλος, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τέθηκαν πολύ εποικοδομητικές προτάσεις, με επίκεντρο την συνεργασία των δύο Συλλόγων, σε θέματα κοινωφελών δράσεων και επέκτασης του ψηφιακού δικτύου D-Star.
Πιστεύουμε, πως σύντομα θα υπάρξουν νεότερα και από τις δύο πλευρές.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.