Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

40 Χρόνια Ε.Ρ.Β.Ε.


J40TSL on air and SZ2TSL upcoming!

40 χρόνια Ε.Ρ.Β.Ε.
Με το δεξί μπήκε το Φθινόπωρο για τους ανθρώπους της Ε.Ρ.Β.Ε. αφού ο καινούργιος μήνας, τους βρήκε με το μικρόφωνο στο χέρι σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά και διαγωνισμούς!!! Το δυναμικό ξεκίνημα της Ε.Ρ.Β.Ε. αν μη τι άλλο υπόσχετε πολλά για την συνέχεια!!! Ας ετοιμαστούν τα μέλη της για πολλές δραστηριότητες, γιατί τον βλέπω πολύ θερμό τον πρόεδρο φέτος!!!
Έτσι λοιπόν για την ώρα "τρέχει" το J40TSL - 40 Years Anniversary of Radio Amateur Union of Nothern Greece. Με αυτό το event γιορτάζει στις συχνότητες η Ε.Ρ.Β.Ε. τα 40 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου.
Τον επόμενο μήνα θα "τρέξει" το SZ2TSL. Πιο συγκεκριμένα,
SZ2TSL Special Call to Celebrate 100 Year for the liberation of Thessaloniki - from R.A.U.N.G. E.P.B.E. The Call will be QRV from 1-10-2012 until 30-10-2012 (από την σελίδα που έχει ανοίξει ο πρόεδρος στο facebook, με αφορμή το εν λόγω event).
Εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Ποια είναι όμως η Ε.Ρ.Β.Ε.;
Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βορείου Ελλάδας είναι ένα σωματείο, αναγνωρισμένο από το 1972 με πλούσια κοινωνική δράση στο χώρο της. Ο σκοπός της Ένωσης όπως περιγράφεται και στο καταστατικό της, είναι η προώθηση του Ραδιοερασιτεχνισμού και η βοήθεια των μελών της Ένωσης σε κάθε θέμα που τους απασχολεί. Ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας της Ένωσης αφορά την βοήθεια που δίνει στα νέα μέλη της ώστε να πάρουν το Κρατικό Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη και την άδεια λειτουργίας ερασιτεχνικού σταθμού Ασυρμάτου από το Υπουργείο Επικοινωνιών.
Εγώ θα ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία! 73


Περισσότερα : http://sv1cdy.blogspot.gr/2012/09/j40tsl-on-air-and-sz2tsl-upcoming.html