Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

e-ham.gr - Ηλεκτρονική Ραδιοερασιτεχνική Κοινότητα

Το e-ham.gr - Ηλεκτρονική Ραδιοερασιτεχνική Κοινότητα είναι μια νέα προσπάθεια στο χώρο του διαδικτύου που έχει ως αντικείμενο το ραδιοερασιτεχνισμό και οτιδήποτε αφορά αυτόν.
Σκοπός του διαδικτυακού αυτού τόπου είναι η διάδοση του ραδιοερασιτεχνισμού, η γνωριμία με την υπηρεσία ραδιοερασιτεχνών, η ανταλλαγή απόψεων, η μετάδοση γνώσεων καθώς και η πρόκληση – πρόσκληση νέων ανθρώπων στο hobby του ραδιοερασιτεχνισμού με σκοπό την αύξηση της κοινότητας των ραδιοερασιτεχνών.

Μέσω του διαδικτυακού τόπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για νέα που αφορούν το ραδιοερασιτεχνισμό. Για το σκοπό αυτό, καλούμε όλες τις Ενώσεις, Ομάδες και Συλλόγους Ραδιοερασιτεχνών να συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια αποστέλλοντας τα δικά τους άρθρα με σκοπό την δημοσίευσή τους – κοινοποίησή τους στο e-ham.gr - Ηλεκτρονική Ραδιοερασιτεχνική Κοινότητα.
Επιπλέον, μέσα από το e-ham.gr - Ηλεκτρονική Ραδιοερασιτεχνική Κοινότητα δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν αντικείμενα προς πώληση να δημοσιεύουν αγγελίες ώστε να μπορούν να τα δουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα κάποιος που ψάχνει και ζητάει κάποιο αντικείμενο για αγορά, να δημοσιεύσει τη δική του αγγελία.
Επιπρόσθετα, υπάρχει και το forum συζητήσεων ραδιοερασιτεχνών στο οποίο υπάρχουν κατηγοριοποιημένες θεματικές ενότητες ανάλογα με το θέμα προς συζήτηση.
Καλούμε λοιπόν όλες και όλους στην κοινότητα του e-ham.gr - Ηλεκτρονική Ραδιοερασιτεχνική Κοινότητα για να μοιραστούμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα.
e-ham.gr - Ηλεκτρονική Ραδιοερασιτεχνική Κοινότηταhttp://www.e-ham.gr
info@e-ham.gr