Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Σχόλια από τον Γ.Γ. της Ραδιολέσχης Φλώρινας

Απευθύνω θερμή παράκληση σ' όσους θέλουν να βοηθήσουν να πάει μπροστά η Υπηρεσία Ραδιοερασιτέχνη στην περιοχή μας (Δυτική Μακεδονία), να μην κάνουν ανώνυμα σχόλια και μάλιστα γραμμένα σε greeklish. Είναι δείγμα ασέβειας. Θα πρέπει να μάθουν οι νεώτεροι ότι από κάποια σχόλια που έγιναν σε συχνότητα simplex τον Ιανουάριο του 1994, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να αποχωρήσει ο Νομός Φλώρινας από την Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. και να φθάσουμε σήμερα εν έτει 2010 να έχουμε 5 Συλλόγους Ραδιοερασιτεχνών στην περιοχή μας! Το αν αυτό είναι καλό ή κακό, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ίσως πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι για να γίνει το διήμερο των εκδηλώσεων του 2ου HamFest στην περιοχή μας τον Ιούνιο του 2010, που αποτελεί και μια πανελλαδική πρωτιά καθώς συνδυάζει και τουρισμό σε μέρη που δεν είναι ευρύτερα γνωστά, κάποιοι έχουν αφήσει τη δουλειά τους και την οικογένειά τους, έχουν κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα και έχουν τηλεφωνηθεί πολλές ώρες με Δημάρχους, Νομάρχες, Αντινομάρχες, τυπογράφους κ.ά. και να έχουν φροντίσει να σταλεί μια ευπρεπής ανακοίνωση σ' όλη την Ελλάδα αλλά και να έχουν απαντήσει σε αμέτρητα e-mails και τηλεφωνήματα κοκ.
Αν μερικοί νομίζουν ότι το να οργανώσεις ένα HamFest σε συνδυασμό με επιδείξεις από Ομάδες Διάσωσης, με τουριστικές περιηγήσεις, με Ημερίδες, με εύρεση του κατάλληλου χώρου όπου θα γίνει το παζάρι των μηχανημάτων, με χορευτικά συγκροτήματα και να σου τυχαίνει την ημέρα εκείνη αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ή μια απρόσμενη βροχή, είναι μια εύκολη δουλειά, δεν έχουν παρά να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη.
sv2avk - Γ.Γ. της Ραδιολέσχης Φλώρινας - Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010