Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Συμμετοχή στο ΗST Championship

Αγαπητοί FAN του CW
Εφέτος η ΕΕΡ σκέπτεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο ΗST Championship με μικρή Εθνική ομάδα στην Πολωνία. Εάν η τελική απόφαση από το ΔΣ της ΕΕΡ είναι θετική, θα αποφασιστεί πόσοι χειριστές θα πάνε, διότι για εφέτος δεν υπάρχει η απαιτούμενη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό της επιτροπής Διαγωνισμών και Βραβείων. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να πάνε οι καλύτεροι χειριστές και θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να διακριθούν στο μέτρο του δυνατού.
Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από τα αποτελέσματα των δύο προγραμμάτων, τα οποία δημοσιεύουν on-line την εξάσκηση που κάνουμε με αυτά. Τα προγράμματα αυτά είναι το Morse Runner και το RufZ. Περισσότερες λεπτομέρειες στους όρους του διαγωνισμού που σας επισυνάπτω όπως και τα δύο προγράμματα. Μπορείτε να ενημερώσετε όσους άλλους γνωρίζετε ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για την προώθηση του CW και αυτοί με την σειρά τους μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας μέσω email.
Για να έχετε μια ιδέα το τι θα αντιμετωπίσουμε, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ιστοσελίδα :
http://www.iaru-r1.org/index.php?option=com_content&view=article&id=476:calendar-of-hst-competition-in-2010&catid=46:hst&Itemid=98

Τα προγράμματα μπορείτε να τα κατεβάσετε από το link: http://www.raag.org:8080/Guest%20files/cw/High%20Speed%20Telegraphy
Πολλά 73de SV1RP, Γεώργιος ΒλαχόπουλοςΈφορος Επιτροπής Διαγωνισμών & Βραβείων Ε.Ε.Ρ.A1 Op, One of SX1L, CS9L, CR3L Contest Team.Τηλ... 210-8665925 & 6934-588422ΥΓ. Μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει και το IARU Championship SSB & CW το 2ο Σ/Κ Ιουλίου και θα πρέπει να έχουμε και εκεί δυναμική παρουσία.

Πολλά 73!
RAAG WEB TEAM
DX Packet Cluster:
telnet sz1sv.redirectme.net telnet sv1iw.redirectme.net:7300
http://sz1sv.redirectme.net/webcluster (δεν λειτουργεί προσωρινά)
http://sv1iw.redirectme.net/cgi-bin/webcluster