Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Φλώρινας - Σάββατο 13 Μαρτίου 2010


Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ραδιολέσχης Φλώρινας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 στο Hotel Φαίδων στη Φλώρινα, παρουσία 15 μελών του Συλλόγου, αποφασίσθηκαν τα εξής :
1. Το 2ο HamFest στη Δυτική Μακεδονία θα λάβει χώρα στο Δ.Δ. του Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου Ν. Φλώρινας και θα είναι ένα διήμερο εκδηλώσεων, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010. Στα πλαίσια του HamFest προβλέπεται να δοθεί Συνέντευξη Τύπου και να γίνει επίδειξη από την ΕΟΔ (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) της Θεσσαλονίκης και το υπό ίδρυση Παράρτημα της Φλώρινας, να γίνει γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και κλήρωση με δώρα.
2. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ραδιολέσχης Φλώρινας, προβλέπεται να λειτουργήσει Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης, για την οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας, SW2FAF, SV2EZO, SW2QBA, SV2QBD και SV2QBE.
3. Επίσης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, θα λειτουργήσει και Ομάδα DX (DX Team), για την οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι SV2FAW, SV2EZU, SV2AVK και SV2FAV.
Από το Δ.Σ.