Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Δελτίο Τύπου για την 1η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (HamFest) στη Δυτική Μακεδονία

Η 1η Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (HamFest) στη Δυτική Μακεδονία έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 στο Camping του Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου του Ν. Φλώρινας και δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Βεγορίτιδα με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του ραδιοερασιτεχνισμού που ταδίξεψαν απ’ όλη την Ελλάδα για να παραβρεθούν σ’ αυτή τη συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και αγοράς ειδών ραδιοερασιτέχνη αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά το πανέμορφο τοπίο της περιοχής με τους αμπελώνες, τα οινοποιεία και τη φυσική ομορφιά της λίμνης.
Στην επιτυχία της πρώτης αυτής Ραδιοερασιτεχνικής Συνάντησης στη Δυτική Μακεδονία συνέβαλαν επίσης η Νομαρχία Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου, το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Αμυνταίου και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος του Αγίου Παντελεήμονα.
Η Ραδιολέσχη Φλώρινας τίμησε με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην Υπηρεσία του Ραδιοερασιτέχνη τον Νομάρχη Φλώρινας, τον Δήμαρχο Αμυνταίου, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο του Αγίου Παντελεήμονα, την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών (Ε.Ε.Ρ.), τον εκδότη Κασίμη Νικόλαο (SV0CY) και τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ραδιολέσχης Φλώρινας Θεοδώρου Θεόφιλο (SV1BPA).
Ευχαριστούμε όλους όσους μάς τίμησαν με την παρουσία τους και ήρθαν από Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Κιλκίς αλλά και από πιο μακριά, όπως Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλία, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα και αλλού.
Η Ραδιολέσχη Φλώρινας ευελπιστεί την επόμενη χρονιά να διοργανώσει μια Ημερίδα με ομιλίες από εκπροσώπους Συλλόγων Ραδιοερασιτεχνών, κάτι που λείπει από τον χώρο μας, καθώς και το 2ο HamFest στην περιοχή μας σε συνεργασία με Σύλλογο γειτονικού Νομού.
Από το Δ.Σ.