Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Inter' Action in Prespa - 23-26 Ιουλίου 2010

Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών (CTP) με αφορμή τα 10α γενέθλιά του, σε συνεργασία με το Δήμο Πρεσπών διοργάνωσε από τις 23 έως τις 26 Ιουλίου 2010 το καλλιτεχνικό fun camp με τίτλο «INTER' ACTION IN PRESPA» στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γυμναστηρίου. Η κεντρική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένας ανοιχτός χώρος συνάντησης για νέους από όλη την Ευρώπη, όπου θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, γνώσεις, δεξιότητες και τέχνες.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος νέοι από την Ευρώπη αλλά και τις γειτονικές περιοχές της Φλώρινας. Στα εργαστήρια που είχαν προγραμματιστεί συμμετείχε η Ζουζέλη Ασπασία (SV2QBD) εκπροσωπώντας τη Ραδιολέσχη Φλώρινας και ενημερώνοντας τους νέους για το τι είναι ο Ραδιοερασιτεχνισμός αλλά και για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Επίσης, έγινε επίδειξη και χρήση ασυρμάτων με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών για την πρόσκληση και την όμορφη συνεργασία μας καθώς και τον Φώτη Καφέτση (SV1MTX) για την πολύτιμη βοήθειά του στο εργαστήριό μας.