Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Υπενθύμιση: 1ο GTC CW Cup - Κανονισμοί - N1MM Logger Software Support

Καλημέρα σε όλους σας.
Η Επιτροπή του GTC CW Cup σάς υπενθυμίζει ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο (24/09/2011 12:00z – 25/09/2011 12:00z) διοργανώνεται το 1ο GTC CW Cup. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε στον αέρα. Παρόλο που το GTC CW Cup δεν υποστηρίζεται ακόμη επίσημα από κάποιο από τα δημοφιλή προγράμματα contest.
Ο καλός μας φίλος Les Elliott, G4OGB, δημιούργησε και μας στέλνει δύο User Defined Contest files για το πρόγραμμα Ν1ΜΜ Logger, για την υποστήριξη του GTC CW Cup, τα οποία θα βρείτε συνημμένα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Παρόλα αυτά, η βαθμολόγηση όλων των υποβληθέντων ημερολογίων θα γίνει χειροκίνητα από την επιτροπή του GTC CW Cup, τουλάχιστον για τη φετινή διοργάνωση.
Τα μέλη του GTC πρέπει να χρησιμοποιήσουν το αρχείο GTCCUPMEM.udc και να το αποθηκεύσουν στη θέση ‘.......N1MM Logger\User Defined Contests’, ώστε να είναι διαθέσιμο στο μενού contest του N1MM. Τα μη μέλη πρέπει να χρησιμοποιήσουν αντίστοιχα το αρχείο GTCCUP.udc
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Les, όταν ο δείκτης βρίσκεται στο πεδίο ‘GTC+Nr’, το κενό (space) είναι αποδεκτός χαρακτήρας, ενώ για να μετακινηθούμε στο επόμενο πεδίο (RcvNr) πατάμε το Tab. Αρχεία Cabrillo που θα εξαχθούν με αυτό τον τρόπο από το N1MM θα γίνουν αποδεκτά, σύμφωνα με τους κανονισμούς του 1st GTC CW Cup.
Ελπίζουμε να σας ακούσουμε στον αέρα!

Πολλά 73 & 55
Στάθης Μαλιάκης, SV5DKL, G.T.C. #028
E.C.M. – Greek Telegraphy Club