Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ - ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ 2013 (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ)

Αγαπητοί μου φίλοι, το Σώμα ελλήνων Προσκόπων ανακοίνωσε επίσημα την μεγάλη δράση ΕΛΠΙΔΑ 2013. (www.elpida2013.gr).
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια και είναι η πιο πολυάριθμη σε συμμετοχές προσκόπων. Το Σ.Ε.Π θεωρεί τον τομέα των Ραδιοεπικοινωνιών, τον πιο σημαντικό σε θέματα ασφάλειας των παιδιών και των στελεχών που θα συμμετάσχουν.
Στον συγκεκριμένο τομέα της ''ΕΛΠΙΔΑΣ'' συμμετείχα τρεις φορές και έχω δει με τα μάτια μου την σημαντικότητα του τοπικού Ραδιοερασιτεχνικού δικτύου που αναπτύξαμε για τις συγκεκριμένες ανάγκες.
Σίγουρο είναι πως αν δεν υπήρχαν οι Ραδιοερασιτέχνες, όταν αντιμετωπίσαμε περιστατικά Medico ή Mayday, οι εξέλιξη και η κατάληξη των γεγονότων που συνδράμαμε θα ήταν εντελώς διαφορετική. Θεωρώ πως όσοι Συλλογικοί Ραδιοερασιτεχνικοί φορείς ή μεμονωμένοι Συνάδελφοι, ανήκουν στις γεωγραφικές περιοχές που θα εξελιχθεί η δράση, πρέπει να βοηθήσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.
Παράκληση, για την άμεση ανταπόκρισή σας ώστε να γίνει άμεση καταγραφή των υπαρχόντων ή προσωρινών αναμεταδοτών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια της δράσης.
Τέλος, σας επισυνάπτω τα σημεία (διαδρομές) που θα κινηθούν οι 20μελείς ομάδες των προσκόπων ώστε να έχετε μια πρώτη εικόνα των αναγκών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο 6943-082730 (What's up) ή 6951-799003 (Vodafone).

SV1EDZ
Βελισσάρης Δημήτρης
Τομέας Ραδιοεπικοινωνιών ''ΕΛΠΙΔΑ 2013''
www.elpida2013.gr