Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σεμινάριο για την Ψηφιακή Τεχνολογία (D-Star) στη Βέροια - Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Δείτε την ανακοίνωση του Σ.Ε.Ρ. για το Σεμινάριο για το D-Star που έγινε στη Βέροια την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 (αρχείο pdf με μέγεθος 250 KB) :
http://dide.flo.sch.gr/rlf/D-Star-Seminario-Veria-17Oct2010.pdf
Σεμινάριο Ψηφιακής Τεχνολογίας D-Star στη Βέροια
Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 1ου Σεμιναρίου στην Ελλάδα, με θέμα «Ψηφιακή Τεχνολογία της Υπηρεσίας Ραδιοερασιτέχνη».
Αμέσως μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών του νομού Ημαθίας, ο υπεύθυνος των ψηφιακών αναμεταδοτών – επαναληπτών του Συλλόγου μας, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο SV2BLF Ορφανίδη Φώτη για τις περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η ημερομηνία και το σημείο κλείστηκε, βάζοντας το σημείο αφετηρίας για την όλη προσπάθεια. Την ευχάριστη είδηση υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά, όλοι οι συνάδελφοι των γύρω πόλεων, κάτι που φάνηκε από την πολυάριθμη προσέλευση στο χώρο.
Το παρόν έδωσαν, όχι μόνο καλοί φίλοι του χόμπι, από την πόλη της Έδεσσας, Νάουσας, Κατερίνης, Γιαννιτσών, Θεσσαλονίκης & άλλων περιοχών, αλλά και αρκετοί τοπικοί ‘άρχοντες’ της πόλης.
Κοινή ομολογία όσων παρευρέθηκαν, ήταν πως επρόκειτο για σεμινάριο που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και κίνητρο για περαιτέρω πειραματισμό της τεχνολογίας που ακούει στο όνομα D-STAR. Με τη σειρά μας, ευχαριστούμε την εταιρία ΠΑΡΙΣΣΙΝΟΣ Α.Ε που χορήγησε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και φυλλάδια, για την διεξαγωγή του Σεμιναρίου.
Τέλος, καλούμε άλλη μια φορά τους Συλλόγους της Επαρχίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σχετικά Σεμινάρια, να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Συλλόγου Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών στο e-mail hag@hag.gr ή στο τηλέφωνο του προέδρου SV1GFG Δρακακάκη Μιχάλη 6944-552199.
Με εκτίμηση - Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ρ.
Στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Ο Πρόεδρος - Δρακακάκης Μιχάλης

ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ / ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ : Ναούσης 28 & Σπύρου Πάτση ΑΘΗΝΑ
MAIL ADDRESS OFFICES / CLUB : NAOUSIS 28 & SPYROU PATSI ST. ATHENS - GREECE
ΤΗΛ./TEL.: +30 210-3458744-5-6, FAX: +30/210-3457147
E-MAIL : hag@hag.gr SITE : http://www.hag.gr/