Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Πύλη του ΕuroΒureauQSL για την Ελλάδα ο Σ.Ε.Ρ.

Πύλη του ΕuroΒureauQSL για την Ελλάδα ο Σ.Ε.Ρ.
Οι ευχές και οι προσπάθειές μας για την παροχή υπηρεσιών Bureau σε ΚΑΘΕ Έλληνα ραδιοερασιτέχνη ΔΩΡΕΑΝ απέδωσαν καρπούς. Από τις 3 Σεπτεμβρίου 2010 ο Σ.Ε.Ρ. είναι επίσημα το σημείο υποδοχής και προώθησης των καρτώνQSL που διακινούνται μέσω του ΕuroΒureauQSL. Το ΕuroΒureauQSL είναι επίσημο όργανο της EURAO (European Radio Amateurs' Organization) και ο Σ.Ε.Ρ. διεκπεραιώνει τις τελικές λεπτομέρειες ένταξής του εντός ολίγων ημερών.
Ο Σ.Ε.Ρ. έχει αναλάβει την υποχρέωση να παραδώσει ΔΩΡΕΑΝ όλες τις κάρτες QSL που θα παραλάβει μέσω του δικτύου ΕuroΒureauQSL στον παραλήπτη ΑΤΕΛΩΣ και χωρίς την προϋπόθεση να είναι μέλος του Σ.Ε.Ρ. Καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Συλλόγους της περιφέρειας να συνεργαστούν με τον Σ.Ε.Ρ. έτσι ώστε η διανομή των καρτών να γίνεται τοπικά. Λεπτομέρειες για την λειτουργία του Bureau θα ανακοινωθούν σύντομα.
Θέλουμε επίσης να σας μεταφέρουμε τις ευχές και το καλωσόρισμα του καλού φίλου και συναδέλφου Sam EA3CIW καθώς επίσης και του Gust Marions ON7GZ προέδρου της V.R.A. (Vlaamse RadioAmateurs) από το Βέλγιο όλων των Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών στην οικογένεια της EURAO.