Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΣΕΡ - Σεμινάριο Ψηφιακής Τεχνολογίας D-Star

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση του πρώτου σεμιναρίου με θέμα την ψηφιακή τεχνολογία D-STAR. Μετά από έντονες πιέσεις που δέχτηκε η τεχνική επιτροπή από μέλη της Επαρχίας και των Αθηνών, αλλά και με αφορμή την ετήσια συνάντηση ραδιοερασιτεχνών στην Αθήνα, έφτασε η στιγμή της υλοποίησης του στόχου μας.
Έτσι λοιπόν ανακοινώνεται ότι :
Το Σάββατο 9/6/2012 και ώρα 18:00, στα καινούρια γραφεία του Συλλόγου μας με διεύθυνση ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ & ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 22 στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ψηφιακής τεχνολογίας D-STAR με κεντρικό ομιλητή τον συνάδελφο SV1EDZ, Βελισσάρη Δημήτρη.
Με την παρούσα απόφαση, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους της Αττικής αλλά και όσων ταξιδέψουν προς την Αθήνα για την Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν σε βάθος, τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των ψηφιακών μεταδόσεων.
Στην εκδήλωση μπορούν να προσέλθουν όλοι οι Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες που ενδιαφέρονται για τις Ράδιοερασιτεχνικές τεχνολογικές εξελίξεις

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ.

Επιπλέον :
Ένα πολύτιμο δώρο περιμένει τους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου Ψηφιακής Τεχνολογίας του Σ.Ε.Ρ. καθώς θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά. Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα της κλήρωσης μιας λαχειοφόρου αγοράς στο τέλος του Σεμιναρίου θα αναδείξει έναν τυχερό που θα παραλάβει μια εκπληκτική ψηφιακή συσκευή ID-31E.
Η συσκευή προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα σύνδεσης και επικοινωνίας σε όλους τους ψηφιακούς αναμεταδότες D-Star της Ελλάδας αλλά και του υπολοίπου κόσμου.
Τους λαχνούς μπορείτε να τους προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, σε ώρες και ημέρες που είναι ο Σύλλογος ανοιχτός, αλλά και κατά την διάρκεια της παρακολούθησής του Σεμιναρίου.
Το κόστος απόκτησης του κάθε λαχνού είναι μόλις 2 ευρώ, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να συμμετάσχει στην κλήρωση απόκτησης της πολυπόθητης συσκευής. Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες μικρότερες εκπλήξεις, που θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε όλους εκεί !!!

Η επιτροπή ψηφιακών επαναληπτών του Σ.Ε.Ρ.