Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΣΕΡ - Λαχειοφόρος Αγορά Π/Δ ID-31E

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και σε συνεργασία με την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία «Αφοί Παρισσινού» της εταιρίας ICOM, έγινε αναβάθμιση του πολύτιμου δώρου της κλήρωσης.
Πιο συγκεκριμένα, αντί της συσκευής DVDongle που αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα δοθεί φορητός πομποδέκτης αξίας 360 ευρώ, με δυνατότητα ψηφιακής μετάδοσης D-star και την χαρακτηριστική ονομασία μοντέλου ID-31E.
Πρόκειται για το τελευταίο δημιούργημα της εταιρίας ICOM με απεριόριστες δυνατότητες και πλεονεκτήματα, όπως τον ενσωματωμένο δέκτη GPS, την υποδοχή κάρτας SD και τις εξαιρετικές προδιαγραφές στεγανότητας.
Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο σεμινάριο, παρόλα αυτά θέλει να συμμετάσχει στην κλήρωση και επιθυμεί την απόκτηση λαχνών, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 210-3458744 ή στο 210-9761596 ώστε να προβεί στην αγορά τους.
Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου, θα υπάρξει η δυνατότητα να δούμε σε πλήρη λειτουργία σύστημα VHF & UHF επαναλήπτη που προορίζεται για εγκατάσταση σε νησί του Ιονίου και την εφαρμογή του D-star Gateway.
Επίσης, θα γίνεται προβολή της τρέχουσας κατάστασης του δικτύου D-star με δυνατότητα επικοινωνίας μέσω πομποδεκτών που θα βρίσκονται στα γραφεία μας.
Τέλος, η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο, από τους δυο αγαπητούς συναδέλφους SV1KWC & SV1EAG.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ.