Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η Ε.Ε.Ρ. στο Καταφύγιο Φλαμπούρι Πάρνηθας για το HF Field Day και το VHF Contest!


Η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το HF Field Day και το VHF Contest 144MHz, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014, στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα.
 
Η ΕΕΡ θα συμμετάσχει φέτος με σταθμούς HF και VHF από το Φλαμπούρι Πάρνηθας και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα των 20 ραδιοερασιτεχνών, που θα στελεχώσουν τους δύο σταθμούς. Τα μέλη της ομάδας αυτής:
 
-Θα στήσουν τους δύο σταθμούς το Σάββατο το πρωί και θα τους απεγκαταστήσουν την Κυριακή το απόγευμα. Αυτό συνεπάγεται ότι η παρουσία τους στο χώρο είναι απαραίτητη από τις 10:00 π.μ. του Σαββάτου 6/9 μέχρι τις 6:00 μ.μ. της Κυριακής 7/9 συνεχώς.
 
-Θα λειτουργήσουν τους σταθμούς σε βάρδιες καθ’ όλη τη διάρκεια του HF Field Day και του VHF Contest.
 
Όλος ο εξοπλισμός για τους δύο σταθμούς (πομποδέκτες, κεραίες, γεννήτρια και βενζίνη, παρελκόμενα κλπ.)  θα παρασχεθεί από την Ε.Ε.Ρ.
 
Τα μέλη της ομάδας θα διανυκτερεύσουν στον ειδικό χώρο, στον 1ο όροφο του καταφυγίου Φλαμπούρι , όπου παρέχονται στρώματα, μαξιλάρια και κουβέρτες, αλλά είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους υπνόσακο (Sleeping bag) ή σεντόνια και μαξιλαροθήκη (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.flabouri.gr
 
Το συνολικό κόστος διαμονής ανέρχεται σε € 40, από τα οποία τα € 20 θα καλυφθούν από την Ε.Ε.Ρ. και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην ομάδα, θα καταβάλει τα υπόλοιπα € 20. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει
 
-την διαμονή
 
-3 πλήρη γεύματα με επιλογή από το μενού του καταφυγίου.
 
Προσοχή: Η πρόσβαση στο καταφύγιο Φλαμπούρι θα πρέπει να γίνει με ίδια μέσα.
 
Δηλώσεις συμμετοχής (με e-mail στο raag -hq[at] raag .org ή με αίτηση στα εντευκτήρια) θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 20 Αυγούστου, αλλά θα επιβεβαιώνονται μόνο με καταβολή του κόστους συμμετοχής το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 27 Αυγούστου.
 
 Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια για υποψήφιους ή ήδη αδειούχους, με υπεύθυνους τον Γιώργο SV1KU, Επίτιμο Μέλος της Ε.Ε.Ρ., και τον Μάκη SV1NK, Έφορο Επιτροπής Εκπαίδευσης Μελών & Εκδόσεων. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και τα στοιχεία για τη δήλωση συμμετοχής θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
 
Την εκδήλωση αυτή είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν όλοι οι ραδιοερασιτέχνες καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Ο χώρος προσφέρεται για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα και η οργανωμένη κουζίνα του καταφυγίου μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη (φαγητό, σνακ, καφέ, αναψυκτικά κλπ.).
 
Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ε.Ε.Ρ. στο raag -hq[at] raag .org ή κάθε Τετάρτη 5:00 – 9:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210-5226516.
 
Σας περιμένουμε!

 XRF073 Ο Ελληνικός πςιραματικός Dstar reflector http://raag.telecom.ntua.gr/