Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

DX News από το DX World - 12 Μαρτ 2015

Activation of North Korea - Tuesday Mar 10, 2015



nkflag


Στις 28 Φεβρουαρίου 2015, το DX-World.net μετέδωσε μια σημαντική είδηση ότι ο Dom, 3Z9DX, είχε γραπτή άδεια για να εκπέμψει ως ραδιοερασιτέχνης από μια ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ wanted DXCC entity. Σήμερα, μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι αυτή η οντότητα (entity) είναι η Βόρεια Κορέα (North Korea, P5). Ο Dom, 3Z9DX, ανέφερε ότι έλαβε μια ακόμη επιστολή από τις αρχές της Pyongyang που τον προσκαλούν σε μια τελική συνάντηση για να συζητήσουν τους κανόνες από τα Υπουργεία Στρατιωτικών και Τηλεπικοινωνιών της Βόρειας Κορέας.
Αυτή η συνάντηση θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο του 2015 με την δραστηριότητα να σχεδιάζεται για τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2016. Στον Dom θα επιτραπεί να κάνει εκπομπές μόνο σε 3 μπάντες (20-15-10) χρησιμοποιώντας μια κεραία multiband vertical από ένα ασφαλές μέρος στην Pyongyang και με 2 κυβερνητικούς επιβλέποντες 24 ώρες το 24ωρο.
Η δραστηριότητα θα διαρκέσει 5 ημέρες. Αυτή τη στιγμή πρόκειται για την μοναδική αποστολή (expedition) στην #1 Most wanted entity με χρήση SSB μόνο. Αυτός εργάζεται σκληρά στο παρασκήνιο για να πάρει και έναν ακόμα χειριστή CW μαζί του.
Για ερωτήσεις, μέσω του Press Officer, Col MM0NDX. Περισσότερα. Wikipedia : http://en.wikipedia.org/wiki/North_Korea και http://en.wikipedia.org/wiki/Pyongyang