Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - Καταστατική Γενική Συνέλευση, 3 Ιαν 2016


Καλούνται όλα τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού σε Καταστατική Γενική Συνέλευση στις 3 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή, στις 11:00 π.μ. στα εντευκτήρια της Ένωσης επί της οδού Παύλου Μελά 42, Περιστέρι, με μοναδικό θέμα:
Τροποποίηση του άρθρου 1 ως εξής:
Άρθρον 1ον:
Ιδρύεται Σύλλογος εν Αθήναις υπό την επωνυμίαν «ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ».
Ο Σύλλογος έχων έδραν τον Δήμο Περιστερίου Αττικής, επί της οδού Παύλου Mελά 42, διέπεται υπό των διατάξεων του παρόντος καταστατικού.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ρ/Ε ΣΤΑΘΜΟΥ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.

Η Παρουσία όλων μας είναι σημαντική διότι εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο όλες οι υποθέσεις που αφορούν αδειοδοτήσεις επαναληπτών, αλλαγές θέσεων και εξοπλισμών, έκδοση ειδικών διακριτικών και πολλές άλλες παραστάσεις της Ε,Ε,Ρ, γίνονται εξαιρεικά δύσκολα η και καθόλου λόγω της αναγραφόμενης έδρας στο παλιό καταστατικό (Αθήνα). Ο λόγος της Κ.Γ.Σ. είναι να αλλάξει την έδρα της Ένωσης από την Αθήνα στο Περιστέρι προκειμένου η Περιφέρεια να μην δυσκολεύει η καθυστερεί όλες τις αιτήσεις μας προς διεκπεραίωση...
 
Όλοι οι επαναλήπτες VHF της Ε.Ε.Ρ. είναι με διαμόρφωση narrow, φροντίστε να χρησιμοποιείτε το ίδιο εύρος διαμόρφωσης, διαφορετικά να μιλάτε χαμηλότερα στο μικρόφωνο για να σας "περνάει" ο επαναλήπτης.
Βοηθείστε να γίνει το APRS δίκτυο χρήσιμο, μην χρησιμοποιείτε πλέον τα path: RELAY, TRACEN-n, WIDEN-n παρά μόνο το WIDE2-2 για fixed και mobile.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών
Παύλου Μελά 42, 121 31, Περιστέρι
Τηλ.: +30 210 52 26 516
Fax: +30 210 52 26 505
E-mail: raag-hq@raag.org